Konsolsystem Thermal

- tagkonsoller til alle typer tag

KONSOLSYSTEM THERMAL

Respekten for tagoverfladens design og layout er afgørende for FIXNORDIC. Det er vigtigt for
os at bevare tagets oprindelige funktion og afvandingsevne samt at undgå tryk på tagets membraner
såvel som på isoleringen. Derfor har vi valgt at hæve konsolsystemet op fra tagets overflade,
så det kun er fastgjort til taget ved de 100% vandtætte tagkonsoller.

Hvilken tagtype er aktuel for projektet?

Afhængig af tagtypen tilbyder FIXNORDIC tilpassede løsninger. Vælg herunder den tagtype der passer til det aktuelle projekt.

Produktbeskrivelse

Løsningens design er baseret på FIXNORDIC Konsolsystem og har en bemærkelsesværdigt høj trækkapacitet takket være fastgørelsen direkte i bygningens konstruktion. Det betyder, at vindfaktoren ikke længere er kritisk. Konsolsystemets trækkapacitet er som regel op til tre gange højere end den påkrævede.

FIXNORDIC’s unikke tagkonsoller er patenterede og konceptet for vandtæthed er tredjepartstestet af TÜV Rheinland. Dette betyder i praksis, at Konsolsystemet som minimum vil have den samme levetid som levetiden på tagmembranen.

Hos FIXNORDIC leverer vi ikke blot et sikkert konsol- og montagesystem med 100% tæt gennemføring i tagmembranen, men vi sikrer også, at vores konsolsystemer kan modstå vind og andet vejr med vores tekniske beregninger, der er lavet udfra den individuelle montageløsning. Det betyder, at du som kunde hos FIXNORDIC får markedets bedste konsolsystem, samt dokumentation på netop dit system.

FIXNORDIC Konsolsystem er baseret på aerodynamiske tests for vindmodstand afprøvet af RC Ruscheweyh Consult GmbH, samt snebelastningen på konsolsystemet og belastningen på tagkonstruktionen, for hvert enkelt fastgørelsespunkt. Alle beregninger er foretaget ud fra Eurocodes beregningsgrundlag for vind EN1991:1-4 og sne EN1991:1-3.

Gør arbejdet lettere med det rigtige værktøj

FIXNORDIC har udviklet og tilbyder et sortiment af værktøj, som gør installationen lettere, mere effektiv og sikker. Vi tilbyder værktøj for den specifikke tagtype og -konstruktion.


Se vores værktøj og læs mere om, hvordan de gør dit arbejde nemmere


DU KAN OGSÅ KONTAKTE HENRIK

Henrik Jepsen kan hjælpe og rådgive
dig om vores Konsolsystem for Thermal.

+45 76 83 11 41
hen@fixnordic.dk