Konsolsystem Tagterrasser

Konsolsystem Tagterrasser

Ved etablering af tagterrasser er respekten for tagoverfladens design og layout afgørende for FIXNORDIC. Det er vigtigt for os at bevare tagets oprindelige funktion og afvandingsevne samt at undgå tryk på tagets membraner såvel som på isoleringen.

FIXNORDIC's know-how og specialiserede viden inden for konsolsystemer på flade tage gør, at vi kan projektere og levere et komplet konsolsystem med tagkonsoller til montering af tagterrasser.

Fuld garanti på hele systemet.

Hos FIXNORDIC leverer vi ikke kun produkter. Vi leverer sikre systemer til gennembrydning af tagfladen, som kan modstå vind og vejr. Dette garanterer vores unikke patenter, eksterne afprøvninger og vores egne tekniske beregninger.

Garanti

Vi tilbyder også rådgivning, vejledning og projektering.

Alle opgaver er unikke og kræver de rigtige beregninger for at skabe en langsigtet løsning til tagfladen.
Vi elsker at være eksperter på dette område og vide, at vi kan se alle vores kunder i øjnene med vores beregninger og kvalitetsprodukter. Både i dag men også i fremtiden.

Vi håndterer ”standardløsninger”, men elsker også en god udfordring. Så har du en opgave, der skal løses, så lad os hjælpe dig med at finde den bedste løsning for det næste projekt.


Læs mere om rådgivning, vejledning og projektering

Referencer: