Om FIXNORDIC

Om FIXNORDIC A/S

Hvad kan vi?

FIXNORDIC gennembryder taget sikkert og effektivt. Vi leverer systemer til fastholdelse af Klimaprodukter, såsom Solpaneler, Varmepumper, Ventilationsanlæg og Tagterrasser. Og vi leverer Inddækninger og Hætter for Ventilation, Skorstens- og Gasaftræk, Faldstammer og lignende.

Vi leverer ikke kun selve materialerne men er desuden behjælpelig med rådgivning, vejledning og/eller projektering for at finde den bedst mulige løsning til det enkelte projekt. Dette for at sikre den korrekte dokumentation for installationen.

Konsolsystemer

Vores konsoller bliver fastgjort via gennembrydning af tagfladen! Med vores tagkonsoller er vi i stand til at lave en sikker og 100 % vandtæt gennembrydning af tagfladen.

Alt kan lade sig gøre, så skal du have fastgjort emner på tag, så henvend dig endelig!

FIXNORDIC tagkonsoller leveres altid integreret med den samme membran, som membranen på den eksisterende tagflade, da vi vil være sikre på, at materialerne arbejder fornuftigt sammen – også efter flere år og vi derfor kan stå inde for at levetiden for produktet som minimum er den samme som tagets levetid.

Inddækninger og Hætter

For gennembrydning af tagfladen, hvor der er brug for inddækninger eller hætter tilbyder FIXNORDIC en lang række produkter der passer til alle tagtyper.

Programmet indeholder: Ventilationshætter, Kegleinddækninger, Hætter, Faldstammeinddækninger og Inddækninger for balanceret aftræk. Alle er med unikke detaljer, som er gør produkterne attraktive for både håndværkere og industrikunder.

Fuld garanti på hele systemet

Hos FIXNORDIC leverer vi ikke kun produkter. Vi leverer sikre systemer til gennembrydning af tagfladen, som kan modstå vind og vejr. Dette garanterer vores unikke patenter, eksterne afprøvninger og vores egne tekniske beregninger.

Højeste kreditværdighed
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hos Fixnordic har vi højeste kreditværdighed, og dette understøtter os i vores bestræbelser på at være en troværdig og pålidelig samarbejdspartner.
Kreditvurderingen er en kvalitetsstempling af, at Fixnordic er en solid og ordentlig virksomhed med høj faglighed.

FIXNORDIC A/S er en del af JUAL GROUP

JUAL SOLAR A/S skiftede navn til FIXNORDIC A/S i 2020 for tydeligt at kunne kommunikere, at produktsortimentet dækker langt mere end fastgørelse af solpaneler. Selskabet indeni og kulturen er en samme  bare med et langt bredere produktprogram.

For at lave gode resultater skal man sætte det bedste hold. Vi er en del af JUAL GROUP og vi er altid UNITED IN PERFORMANCE. JUAL GROUP består af selskaberne JUAL A/S, JUAL Kina, FIXNORDIC A/S, PERFORM A/S og BYGTJEK A/S.

KONTAKT OS FOR EN SNAK OM DIT NÆSTE SOLCELLEPROJEKT

FIXNORDIC A/S
Satellitvej 3 , DK-8700 Horsens

+45 7683 1141
fixnordic@fixnordic.dk