-->

UniVent Ventilationshætter

UniVent Ventilationshætter

UniVent er en serie af universelle ventilationshætter for indtræk og aftræk af luft. Ventilationshætterne er lavet for fladt tag såvel som hældningstage og dækker alle tagtyper såsom tagpap, tegl, eternit, skifer og stål.

Den grundlæggende idé er at have en række varianter i et og samme sortiment, som dækker et easy-to-mount produktsystem af standard Ø125 mm og Ø160 mm.

Ventilationshætterne er af høj kvalitet i aluminium med et unikt lavt tryktab. Hætterne kan anvendes på både isolerede og ikke-isolerede tagflader.

Vi har monteret ventilationshætter fra FIXNORDIC i Vorregårdsparken i Ugelbølle. Monteringen var let og ligetil, og det er en både flot og langtidsholdbar løsning. Derudover har hætterne også et ekstremt lavt tryktab, hvilket giver den bedste fulde udnyttelse af ventilationsanlægget.
Vi vil anbefale FIXNORDIC's ventilationshætter til alle tagtyper, da de både funktionelt, teknisk og æstetisk ligger på et meget højt niveau.”
- Philip, Midtdjurs VVS

FIXNORDIC's UniVent-sortiment er optaget og registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes til Svanemærket byggeri.


Hældningstag


Fladt tag