220063

Tagkonsol 1-lag

Tagkonsol 1-lag benyttes på flade tagtyper med 1-lags folie. Tagkonsollen overfører – via konsoladaptor 250119 eller 250087 - alle kræfter fra påvirkningen af rammesystemet  - vind- eller snelast - direkte ned i tagets konstruktion. Konsollen skal benyttes, hvor rammesystemet med paneler dækker taget, så tagmembranen ikke påvirkes af væsentlig last.

Ved bestilling skal typen af tagmembran angives. Se membranoversigt

Produktbeskrivelse

INDBYGNING & LASTKAPACITET:
Ved løsningsfastsættelsen skal der tages hensyn til hvilke kræfter der vil påvirke den enkelte konsol således, at der opnås en hensigtsmæssigt og effektiv installation. Nærmere information herom findes i det tekniske datablad.

JUAL anbefaler, at bygherre sikrer, at der udføres vind- og lastberegning af systemleverandører, profil- leverandører, solcelleleverandører eller rådgivende ingenører.

MATERIALE:
Flange: Rustfrit stål
Konsoltop: Rustfrit stål
Membran: Typen af den integrerede membran kan specificeres for hvert enkelt projekt.

Vi vil gerne tage en snak med dig

Lad os hjælpe dig

Alle opgaver er unikke og kræver de rigtige beregninger for at skabe en langtidssigtet løsning til tagfladen.
Vi elsker at være eksperter på dette område og vide, at vi kan se alle vores kunder i øjnene med vores beregninger og kvalitetsprodukter. Både i dag men også i fremtiden.

Vi håndterer ”standardløsninger” men elsker også en god udfordring. Så har du en opgave, der skal løses, så lad os hjælpe dig med at finde den bedste løsning for det næste projekt.


Kontakt os