Ventilationshætter

- til alle typer tage

Ventilationshætter

UniVent er en serie af universielle ventilationshætter for indtræk og aftræk af luft. Ventilationshætterne er lavet for fladt tag såvel som hældningstage og dækker alle tagtyper, såsom tagpap, tegl, eternit, skifer og stål.

Den grundlæggende idé er at have en række varianter i et og samme sortiment, som dækker et easy-to-mount produktsystem af standard Ø125mm og Ø160mm ventilationshætter af høj kvalitet med et unikt lav tryktab. Hætterne kan anvendes på både isolerede og ikke isolerede tagflader.

 

FIXNORDIC's UniVent sortiment er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

Vælg den variant der passer til den konkrete tagtype

Vælg ovenfor mellem varianter til fladt tag med bitumen eller hældningstag med tegl, bitumen, eternit eller andet.

Fuld garanti på hele systemet.

Hos FIXNORDIC leverer vi ikke kun produkter. Vi leverer sikre systemer til gennembrydning af tagfladen, som kan modstå vind og vejr. Dette garanterer vores unikke patenter, eksterne afprøvninger og vores egne tekniske beregninger.

Garanti

Vi tilbyder også rådgivning, vejledning og projektering.

Alle opgaver er unikke og kræver de rigtige beregninger for at skabe en langsigtet løsning til tagfladen.
Vi elsker at være eksperter på dette område og vide, at vi kan se alle vores kunder i øjnene med vores beregninger og kvalitetsprodukter. Både i dag men også i fremtiden.

Vi håndterer ”standardløsninger”, men elsker også en god udfordring. Så har du en opgave, der skal løses, så lad os hjælpe dig med at finde den bedste løsning for det næste projekt.


Læs mere om rådgivning, vejledning og projektering

Referencer: