Konsolsystem Solar PV

HÆLDNINGSTAG BITUMEN/FOLIE

- tagkonsoller til alle typer tag

HÆLDNINGSTAG BITUMEN/FOLIE

På hældningstage er det specielt afgørende at beregne snelast, der både i teori og praksis vil forsøge at trække anlægget ned af taget. Afhængigt af taghældning og tagkonstruktion skal disse kræfter overføres effektivt ned i tagets konstruktion for at sikre levetiden af anlægget.

Hvilken tagkonstruktion er aktuel?

Vælg nedenfor mellem varmt og koldt tag (isoleret eller ikke-isoleret umiddelbart under tagmembran) og vælg, hvilken tagkonstruktion der er aktuel: Trapez, træspær eller træplade.

Produktbeskrivelse

HÆLDNINGSTAG: Løsningsdesignet er baseret på et FIXNORDIC konsolsystem og har en bemærkelsesværdigt høj trækkapacitet takket være fastgørelsen direkte i bygningens konstruktion. Det betyder, at vindfaktoren ikke længere er kritisk. Konsolsystemets trækkapacitet er som regel op til tre gange højere end den påkrævede.

FIXNORDIC’s unikke tagkonsoller er patenterede, og konceptet for vandtæthed er tredjepartstestet af TÜV Rheinland. Dette betyder i praksis, at konsolsystemet som minimum vil have den samme levetid som levetiden på tagmembranen.

Hos FIXNORDIC leverer vi ikke blot et sikkert konsol- og montagesystem med 100% tæt gennemføring i tagmembranen, men vi sikrer også, at vores konsolsystemer kan modstå vind og andet vejr med vores tekniske beregninger, der er lavet ud fra den individuelle montageløsning. Det betyder, at du som kunde hos FIXNORDIC får markedets bedste konsolsystem, samt dokumentation på netop dit system.


FIXNORDIC konsolsystem er baseret på aerodynamiske tests for vindmodstand afprøvet af RC Ruscheweyh Consult GmbH, samt snebelastningen på konsolsystemet og belastningen på tagkonstruktionen for hvert enkelt fastgørelsespunkt. Alle beregninger er foretaget ud fra Eurocodes beregningsgrundlag for vind EN 1991:1-4 og sne EN 1991:1-3.

Gør arbejdet lettere med det rigtige værktøj

FIXNORDIC har udviklet og tilbyder et sortiment af værktøj, som gør installationen lettere, mere effektiv og sikker. Vi tilbyder værktøj til den specifikke tagtype og -konstruktion.


Se vores værktøj og læs mere om, hvordan det gør dit arbejde nemmere

DU KAN OGSÅ KONTAKTE OS

Vi kan hjælpe og rådgive dig om vores konsolsystemer til Solar PV.

+45 7683 1141
fixnordic@fixnordic.dk