Konsolsystem Solar PV

FLADT TAG ØST-VEST

- tagkonsoller til alle typer tag

FLADT TAG ØST-VEST

FIXNORDIC anbefaler til langt de fleste projekter et ØST-VEST-Konsolsystem af følgende grunde:

  • Optimal udnyttelse af tagfladen, da denne løsning giver plads til flere paneler
  • Produktion over hele dagen fra solopgang til solnedgang.
  • Selvrensning af paneler ved 10° hældning
  • Fastgørelse direkte i tagets konstruktion uden brug af ballast

Det kan være ekstremt vanskeligt at få dækket et hul i taget effektivt. Hvis det ikke gøres ordentligt, siver regnvand og sne ind, så det skader bygningen indvendigt. Vi arbejder med huller i taget, så det kan holde i hele tagets levetid.
- Kasper Kåre Andersen, Fixnordic


Hvilken tagkonstruktion er aktuel?
Vælg nedenfor mellem varmt og koldt tag (isoleret eller ikke-isoleret umiddelbart under tagmembran) og vælg, hvilken tagkonstruktion der er aktuel: Beton, trapez, træspær eller træplade.

 

 

 

 

Produktbeskrivelse

ØST-VEST-løsningens design er baseret på FIXNORDICs konsolsystem og har en bemærkelsesværdigt høj trækkapacitet takket være fastgørelsen direkte i bygningens konstruktion. Det betyder, at vindfaktoren ikke længere er kritisk. Konsolsystemets trækkapacitet er som regel op til tre gange højere end den påkrævede.

FIXNORDICs unikke tagkonsoller er patenterede, og konceptet for vandtæthed er tredjepartstestet af TÜV Rheinland. Dette betyder i praksis, at konsolsystemet som minimum vil have den samme levetid som levetiden på tagmembranen.

Hos FIXNORDIC leverer vi ikke blot et sikkert konsol- og montagesystem med 100% tæt gennemføring i tagmembranen, men vi sikrer også, at vores konsolsystemer kan modstå vind og andet vejr med vores tekniske beregninger, der er lavet ud fra den individuelle montageløsning. Det betyder, at du som kunde hos FIXNORDIC får markedets bedste konsolsystem, samt dokumentation på netop dit system.

FIXNORDIC konsolsystem er baseret på aerodynamiske tests for vindmodstand afprøvet af RC Ruscheweyh Consult GmbH, samt snebelastningen på konsolsystemet og belastningen på tagkonstruktionen, for hvert enkelt fastgørelsespunkt. Alle beregninger er foretaget ud fra Eurocodes' beregningsgrundlag for vind EN 1991-1-4 og sne EN 1991-1-3.

DU KAN OGSÅ KONTAKTE OS

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig om vores Konsolsystemer for Solar PV.

+45 7683 1141
fixnordic@fixnordic.dk